Mihai Sorin Ilieș

RealMed reprezintă: Calitate, Experiență, Profesionalism, Perfecțiune, Confidențialitate și Pasiune
Mihai Sorin Ilieș
Maseur Kinetoterapeut
Maseur și kinetoterapeut specializat în toate tipurile de masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic, etc.
0769112211
Experienta
Specializare

MASAJ

Specializat în toate tipurile de masaj terapeutic, de relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic, etc.

KINETOTERAPIE

Specializat în kinetoterapie

RECUPERARE MEDICALĂ

Specializat în recuperare medicală

 

Am început să practic masajul și reflexoterapia de mult timp și m-am specializat alături de mari maseuri și kinetoterapeuți.  Prin mâinile mele trec zilnic zeci de persoane în special cu probleme legate de coloana. Chiar dacă pentru o parte dintre oameni masajul reprezintă o soluție alternativă, pentru cealaltă parte, masajul terapeutic reprezintă terapia de primă intenție in majoritatea afecțiunilor

Oamenii vin la masaj să primească în primul rând alinare, pe lângă masaj și terapie. În funcție de natura afecțiunilor, noțiunea de masaj trece spre o altă parte, una în care întră în peisaj terapia în sine și tehnicile de bază în masajul medical și recuperarea medicală. Terapia începe de când pacientul intră pe ușă. Dincolo de cabinetul în sine sau patul de masaj, întodeauna există comunicare. Asta ne ajută pe noi să stabilim rapid un profil al pacientului, înainte ca acesta să ne spună problemele lui. În acest fel putem stabili un profil terapeutic care să se plieze peste nevoile pacientului și cu ajutorul căruia să obținem efectul dorit.

Mă bucur că am ajuns să activez intr-o echipă complexă în care sa pot combina efectele masajului cu experiența personalului medical și a terapiilor medicale, pentru că imi doream de mult timp acest lucru.

La RealMed am gasit mediul optim în care să pot oferii tot ce e mai bun în ceea ce privește masajul. Aici mi-au fost create cele mai bune condiții pentru a putea oferii calitate maxima a serviciilor.

Apreciez RealMed pentru ca nu face compromisuri atunci când vine vorba de satisfacția pacienților și de calitatea serviciilor oferite către aceștia.

Pentru mine este o realizare ca am ajuns să imi practic meseria în cadrul echipei RealMed

RealMed înseamnă:
  • Profesionalism
  • Experiență
  • Calitate
  • Siguranță
  • Devotament
  • Confidențialitate
  • Confort
Așteptăm să ne contactați
Ne bucurăm că ne-ați vizitat și așteptăm să vă oferim serviciile noastre.