Jur. Adriana Breaz

RealMed reprezintă: Calitate, Experiență, Profesionalism, Perfecțiune, Confidențialitate și Pasiune
Adriana Breaz
șef compartiment juridic
Jurist specializat in drept civil și supraspecializare în drept medical și malpraxis medical
0769112211
Specializare

specializat în drept medical

specializat în malpraxis medical

specializat în drepturile pacienților

Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București. Sunt pasionată de dreptul civil, în special de dreptul medical si malpraxis medical. Am facut stagiul de practică la una din cele mai mari companii din România, apoi am ales să mă întorc în orașul natal – Alba Iulia – și să pun în practică cunoștințele acumulate, precum și dezvoltarea și aprofundarea cunoștințelor în dreptul medical.
Mi-am  demonstrat încă de la început capacitatea de coordonare și managment al activității juriștilor companiei RealMed cât și a personalului medical în diversele activități specifice pe care aceștia le întreprind. Totodată, în calitate de șef compartiment juridic coordonez activitatea juriștilor colaboratori cu care societatea conlucrează în diverse spețe.
De asemenea, fiind pasionată de dreptul civil și a legalității întocmirii tuturor actelor pe care societatea le face, îmi place să mă informez în mod curent cu privire la schimbările legislative și noutățile din domeniul medical, legislația muncii, acte administrative ale Ministerului Sănătății și nu numai. Cunoscând că domeniul medical este unul foarte sensibil, cu o evoluție continuă și o legislație care ar trebui în permanență adaptată la nevoile pacienților, urmărirea tuturor acestor schimbări poate fi dificilă, atât pentru pacienți cât și pentru personal, însă scopul meu este să  reușesc de fiecare dată să țin pasul cu aceste modificări și să acționez în timp util.
Țin să demonstrez că deviza „Împreună pentru sănătate” este litera de lege a activității mele, și nu în ultimul rând, al echipei REALMED ALBA SRL din care mă bucur ca fac parte.

RealMed înseamnă:
  • Profesionalism
  • Experiență
  • Calitate
  • Siguranță
  • Devotament
  • Confidențialitate
  • Confort
Așteptăm să ne contactați
Ne bucurăm că ne-ați vizitat și așteptăm să vă oferim serviciile noastre.