As. Cristina Diniș

RealMed reprezintă: Calitate, Experiență, Profesionalism, Perfecțiune, Confidențialitate și Pasiune
Cristina Diniș
Asistent medical generalist - grad principal
Asistent medical generalist - grad principal, supraspecializat în terapie intensiva, medicina interna, ortopedie, îngrijiri medicale la domiciliu, chirurgie, neurologie, recuperare medicală, masaj,
0769112211
Specializare

terapie intensivă

chirurgie

urologie

neurologie

recuperare medicală

îngrijiri la domiciliu

îngrijiri persoane vârstnice

transfuzii sanguine

pediatrie

Asistenta medicală este cea care încurajează, ocrotește și îngrijește pacientul, deține pregătirea necesară pentru a putea oferii servicii de asistență medicală în situații limită pentru mai multe tipuri de afecțiuni. De la pacienții în stare gravă până la cei cu afecțiuni ușoare, toți necesită îngrijire atât medicală cât și afectivă, iar o asistentă bună din punct de vedere profesional, va ști sa îmbine cu mult fler cele doua necesități ale pacientului și în acest fel să obțină cele mai bune rezultate pentru pacient.

Mi-am ales această meserie deoarece consider că am capacitatea de a ridica moralul pacientului indiferent de afecțiunea sa, pot empatiza cu acesta și nu în ultimul rând, pot să îi ofer toată priceperea mea în domeniul medical și să îi asigur servicii de cea mai bună calitate.

Având în vedere cei peste 10 ani de experiență acumulată în cele mai complexe secții precum A.T.I (Anestezie și Terapie Intensiva), serviciul de Ambulanță precum și multiplele specializări medicale efectuate de-a lungul timpului, consider ca experiența și profesionalismul constituie punctele mele forte.

Mi-am dorit să mă alătur echipei RealMed pentru a putea oferii servicii medicale de cea mai bună calitate și acelor pacienți care nu necesită spitalizare.

La RealMed am gasit cei mai buni profesioniști din domeniul îngrijirilor la domiciliu, împreună cu care am format  o echipă de elită, pregatită să facă față celor mai exigente cerințe din domeniul serviciilor medicale la domiciliu.

Aici la RealMed am văzut că se poate și mai mult și că ,,chiar și cei mai buni pot devenii și mai buni dacă se pregatesc continuu ” iar eu întotdeauna vreau să fac parte dintre cei mai buni.

 

Cristina Diniș – asistent medical principal

RealMed înseamnă:
  • Profesionalism
  • Experiență
  • Calitate
  • Siguranță
  • Devotament
  • Confidențialitate
  • Confort
Așteptăm să ne contactați
Ne bucurăm că ne-ați vizitat și așteptăm să vă oferim serviciile noastre.