Jur. Mihai Paliga

RealMed reprezintă: Calitate, Experiență, Profesionalism, Perfecțiune, Confidențialitate și Pasiune
Mihai Paliga
jurist
Jurist specializat in drept civil și supraspecializare în drept medical și malpraxis medical
0769112211
Specializare

specializat în drept medical

specializat în malpraxis medical

specializat în drepturile pacienților

Pasionat al Dreptului încă din liceu, am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București în 2009. Încă de pe băncile facultății, am lucrat paralegal în cabinete de avocatură și societăți profesionale de avocați. Timp de aproape 6 ani am colaborat cu Societatea Civilă Profesională de Avocați „Abraham & Asociații” unde mi-am desăvârșit studiile practice. În această perioadă am urmat cursurile unui master în cadrul Universității din București – Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, fiind atras de studiile umaniste și interacțiunea cu oamenii.

Totodată, Mihai fac parte din mai multe organizații umanitare și asociații care au ca obiect principal îmbunătățirea condițiilor de trai și calitatea vieții.

Fiind o fire ambițioasă și motivată de îmbunătățirea permanentă a studiilor teoretice și practice, am început colaborarea cu REALMED ALBA încă de la înființarea acesteia, soluționând mai multe spețe din domeniul Dreptului Medical, respectarea drepturilor pacienților și punerea în aplicare a actelor normative din domeniul sănătății.
Consider că activitatea mea, prin contribuțiile pe care le aduc pe plan local, pot aduce îmbunătățiri la nivel național în ceea ce privește dezvoltarea legislației din domeniul sănătății, serviciilor medicale, creșterea calității acestora, diminuarea birocrației și, în general, creșterea calității vieții pacienților.
RealMed înseamnă:
  • Profesionalism
  • Experiență
  • Calitate
  • Siguranță
  • Devotament
  • Confidențialitate
  • Confort
Așteptăm să ne contactați
Ne bucurăm că ne-ați vizitat și așteptăm să vă oferim serviciile noastre.